Route COVID-testpoli Zierikzee aangepast

Let op: dit is een oud nieuwsbericht. Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Adrz - Corona in beeld

Vanaf dinsdag 16 juni is de COVID-testpoli op de locatie Zierikzee van Adrz aan de Koning Gustaafweg geopend in samenwerking met GGD Zeeland. Na de eerste dag testen hebben we de route naar de COVID-testpoli aangepast.

Vanaf donderdag 18 juni is de COVID-testpoli ingericht bij de poli-ingang van het ziekenhuis in Zierikzee. Bij binnenkomst neemt een medewerker het aanvraagformulier voor de COVID-test in ontvangst en krijgt de patiënt een mondkapje. Hierna kan de patiënt plaatsnemen in de wachtruimte. Na het afnemen van de COVID-test verlaten patiënten via dezelfde uitgang weer het ziekenhuis. Op deze manier kunnen wij de voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zo goed mogelijk waarborgen.

De COVID-testpoli in Zierikzee is dinsdag en donderdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Patiënten die een afspraak willen maken voor een coronatest kunnen dat doen van 08.00 – 20.00 uur via het landelijk telefoonnummer van de GGD 0800 – 1202.

Update: De Covid-testruimte in Zierikzee is verhuisd naar een afzonderlijke plek buiten de Adrz-polikliniek. De GGD Zeeland heeft daartoe besloten na aanhoudende onrust onder overige bezoekers van het gezondheidscentrum. In de nieuwe unit kunnen mensen op het coronavirus worden getest, zonder dat ze nog in aanraking komen met mensen die om andere redenen in de polikliniek moeten zijn.