Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Route COVID-testpoli Zierikzee aangepast

Vanaf dinsdag 16 juni is de COVID-testpoli op de locatie Zierikzee van Adrz aan de Koning Gustaafweg geopend in samenwerking met GGD Zeeland. Na de eerste dag testen hebben we de route naar de COVID-testpoli aangepast.

Vanaf donderdag 18 juni is de COVID-testpoli ingericht bij de poli-ingang van het ziekenhuis in Zierikzee. Bij binnenkomst neemt een medewerker het aanvraagformulier voor de COVID-test in ontvangst en krijgt de patiënt een mondkapje. Hierna kan de patiënt plaatsnemen in de wachtruimte. Na het afnemen van de COVID-test verlaten patiënten via dezelfde uitgang weer het ziekenhuis. Op deze manier kunnen wij de voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zo goed mogelijk waarborgen.

De COVID-testpoli in Zierikzee is dinsdag en donderdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Patiënten die een afspraak willen maken voor een coronatest kunnen dat doen van 08.00 – 20.00 uur via het landelijk telefoonnummer van de GGD 0800 – 1202.