Ruim 1250 bezoekers tijdens de open dag van Adrz

Afgelopen zaterdag bezochten ruim 1250 geïnteresseerden de open dag van Adrz in Goes. Verschillende afdelingen vertelden wat zij allemaal doen in het ziekenhuis en een aantal afdelingen liet demonstraties zien aan de bezoekers.

Voor de aanwezige afdelingen was veel ontzettend veel interesse. Vele bezoekers lieten een gewrichtsecho maken van hun hand of pols, een rij kindjes vormden zich voor het poppenspreekuur en werden geschminkt, ook de demonstraties van de Intensive Care en Spoedeisende Hulp werden goed bezocht.

Leonie en dochtertje Fleur, bezoekers op de open dag: ‘Spannende demonstraties bekijken op de IC en SEH, langs het poppenspreekuur, in de schmink, fittest bij Fysiotherapie, drankjes proeven bij Diëtetiek, interessante rondleiding bij Nucleaire Geneeskunde en Hartbewaking, ik blijf m’n ogen uitkijken wat er allemaal te doen en te zien is.’

Bezoekers konden verder bij Fysiotherapie hun fitheid en kracht testen en bij het Laboratorium ervaren hoe het is om bloed te prikken. Ook kregen ze een rondleiding op de afdelingen Hartbewaking en de afdeling Klinische Neurofysiologie. Tijdens de open dag was er ook een kleine banenmarkt waarbij Scalda en de HZ University of Applied Sciences aanwezig waren. De afdeling Personeel, Organisatie & Opleidingen gaf uitleg over werken en leren in het ziekenhuis.