Nieuw! Luister nu aflevering 4: Zorg voor kanker van onze podcastserie Zorgopname!

Spreekuurlocaties

Goes en Vlissingen

Aandachtsgebieden

Knie: totale knieprothese en hemi knieprothese, standcorrecties (osteotomien), voorste- en achterstekruisbandreconstructie en -revisie, kraakbeenletsels en scopischie kniechirurgie, knieschijfproblematiek (onder andere MPFL-reconstructie en behandeling van patellaluxaties), traumatologie (acute letsels van het bewegingsapparaat), kinderorthopedie.

Over Nico Elenbaas

Nico Elenbaas werd in 1972 geboren in het Zeeuwse Nieuw- en Sint Joostland en is sinds januari 2009 werkzaam in Zeeland. Hij studeerde geneeskunde in Nijmegen. Na een jaar werkzaam te zijn geweest in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen volgde hij zijn verdere opleiding tot orthopedisch chirurg in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven, het  Academisch Ziekenhuis Maastricht en het Atrium Medisch Centrum te Heerlen. Hier heeft hij zich bekwaamd in de algemene orthopedie met als aandachtsgebieden (scopische) kniechirurgie, prothesiologie en traumatologie.

Verder heeft hij zich verdiept in sportgerelateerde letsels. Op het wekelijkse sportspreekuur worden patiënten gezamenlijk met de sportfysiotherapeut uitgebreid beoordeeld  en door nauwe relaties met diverse therapeuten en sportverenigingen kan snel een adequate behandeling worden ingesteld.

Om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen de orthopedie is Nico Elenbaas een regelmatig bezoeker van binnen- en buitenlandse congressen en nascholingen. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke behandeling.

Lidmaatschap beroepsorganisaties

  • NOV: Nederlandse orthopedische vereniging
  • NVOT: Nederlandse vereniging voor Orthopedische traumatologie

BIG-nummer

49.049.251.301