Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Stichting Vrienden Adrz ontvangt zes iPads van het DELTA Zeeland Fonds

Stichting Vrienden Adrz ontvangt zes iPads van het DELTA Zeeland Fonds. De stichting kreeg hiervoor een verzoek van de afdeling Recovery in Adrz.

Adrz - Stichting vrienden - Overhandigen Ipad DELTA

Een ingreep in het ziekenhuis is voor kinderen vaak superspannend. Zeker als het om een operatie gaat. Om de wachttijd voor een operatie wat aangenamer te maken, wil de afdeling Recovery iPads inzetten. “Hier gaan we kinderen echt een plezier mee doen. Soms moeten ze voor een operatie wachten. Met deze iPads kunnen we ze met een filmpje of spelletje afleiden van hun zenuwen”, zegt recoveryverpleegkundige Janneke Wattel. “Vanuit het fonds kijken we hoe we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij met digitale ondersteuning. Met deze zes iPads hopen we dat kinderen zich meer op hun gemak voelen voor een operatie”, zegt Mariska van der Hulst van DELTA.

Vrienden worden kan altijd

Stichting Vrienden Adrz is een mooie stichting die echt iets extra’s doet voor patiënten en hun naasten. We hopen in 2021 mooie initiatieven te kunnen uitrollen om het aantal donateurs nog verder uit te breiden. Doneren kan nu natuurlijk ook al. Op de pagina van Stichting Vrienden Adrz leest u precies hoe u ons kunt steunen!