Stichting Vrienden Adrz viert 10-jarig bestaan met nieuwe look en feel

Adrz Nieuws Stichting Vrienden Adrz

In 2020 bestond de Stichting Vrienden Adrz tien jaar. Voor een grootse viering gooide COVID-19 helaas roet in het eten, maar met een nieuwe look & feel wil de stichting deze mijlpaal toch graag markeren.

Claudia Brandenburg, voorzitter van de Stichting Vrienden Adrz en voorzitter van de raad van bestuur van Adrz: “Tussen de COVID-19 uitdagingen door, hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan het verder professionaliseren van de stichting. De afgelopen tien jaar zijn ruim honderd mooie projecten gerealiseerd. Om nog meer uit de stichting te halen, hebben we besloten de coördinatie van de stichting onder te brengen bij onze afdeling Communicatie & Marketing. We hebben een nieuw bestuurslid aangetrokken en daarnaast was het hoog tijd om de stichting in een nieuw jasje te hijsen. Alle randvoorwaarden zijn zo gereed om in 2021 maximaal bij te dragen aan de patiëntbeleving bij Adrz.”

Vrienden worden kan altijd!

Eind 2019 is een start gemaakt met het herstructureren van de stichting. Ilse de Mol, communicatieadviseur Sponsoring & Events bij Adrz, werd aangesteld als coördinator. Ilse: “We hebben natuurlijk een bijzonder jaar achter de rug. Hoewel COVID-19 ook voor de stichting roet in het eten gooide, heeft het ons wel de mogelijkheid gegeven achter de schermen hard te werken aan de nieuwe look & feel van de stichting. Ik had deze natuurlijk liever met een groot evenement voor al onze huidige en potentiële donateurs gelanceerd bij ons tienjarig bestaan, maar helaas was dat niet mogelijk. Dat maakt ons niet minder trots. De Stichting Vrienden Adrz is een mooie stichting die echt iets extra’s doet voor patiënten en hun naasten. We hopen in 2021 mooie initiatieven te kunnen uitrollen om het aantal donateurs nog verder uit te breiden. Doneren kan nu natuurlijk ook al. Lees hier hoe je ons kunt steunen!”

Bestuur compleet

In 2020 maakte de stichting ook het bestuur compleet. Met de komst van John Heijnsdijk bestaat het bestuur nu uit vijf leden: Claudia Brandenburg, Mike Wolf, Maarten Janssen, Ger Rijkers en John Heijnsdijk. John: “Ik voel me vereerd om deel uit te mogen maken van het bestuur van de stichting Vrienden Adrz. Met de impact van de projecten die de stichting oppakt, dragen we echt bij aan het welzijn van mensen die in het ziekenhuis komen. Zeker in deze tijd wordt maar weer eens duidelijk hoe belangrijk de zorg en ook de beleving daarbij is voor patiënten en hun familie. Het is fijn om hier een bijdrage aan te leveren.”

Lees meer over Stichting Vrienden Adrz en vriend worden van de stichting.