Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Toetreding Adrz tot Anser prostaatnetwerk

Per april 2021 is Adrz aangesloten bij het Anser prostaatnetwerk. Adrz, met locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee, is de achtste instelling die zich heeft verbonden aan het kwaliteit netwerk Anser voor prostaatkanker zorg.

Adrz Nieuws Toetreding Adrz Tot Anser Prostaatnetwerk

Hiermee breidt het prostaatnetwerk uit naar een nieuwe regio en worden er diagnostische en therapeutische mogelijkheden vanuit het hele netwerk ook in Zeeland beschikbaar. Prof. Dr. Chris Bangma zal daarnaast namens Anser aansluiten bij het wekelijks multidisciplinair overleg van Adrz, tussen pathologen, radiologen en radiotherapeuten van het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI).

Claudia Brandenburg (Voorzitter Raad van Bestuur, Adrz) is verheugd over de toetreding van het ziekenhuis tot het prostaatnetwerk: “Voor onze patiënten met prostaatkanker betekent de toetreding tot het Anser netwerk dat we zorg op hoog niveau kunnen leveren. Binnen het Anser prostaatnetwerk wordt alle kennis gedeeld, worden de modernste technieken toegepast en verrichten we gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek op het gebied van prostaatzorg. Dit past in onze visie om door samenwerking goede en toegankelijke zorg voor onze Zeeuwse patiënt te leveren. In deze lijn onderzoeken we ook verdere samenwerking met ZorgSaam op het gebied van de urologie.”

Zorgprofessionals en bestuurders binnen het Anser prostaatnetwerk kijken uit naar een mooie samenwerking met Adrz.