Training Op Koers gaat weer van start!

De training voor ‘Pubers met een chronische ziekte’ en de ‘Ouders/Verzorgers‘, georganiseerd vanuit Medische Psychologie Adrz, gaat weer van start in maart.

In deze training zal uitleg gegeven worden over het puberbrein, het erkennen en leren omgaan met de wirwar aan gevoelens en daarnaast het aanleren van geweldloze communicatie. Het doel van deze training is het creëren van ruimte voor wederzijds begrip en daardoor een betere relatie tussen ouder en kind. De trainingen zijn voor zowel ouders als kinderen (vanaf 13 jaar) beschikbaar.

Ken je een patiënt of een andere bekende die hier wellicht in geïnteresseerd zou zijn? Breng Op Koers dan gerust onder de aandacht! Uiteraard ook toegankelijk voor jouzelf als Adrz medewerker en/of jouw eigen kind.

Data voor de trainingen zijn:

  • Trainingen voor de kinderen:  15, 22 en 29 maart & 5 april
  • Trainingen voor de ouders: 12, 19 en 26 april & 10 mei

Alle trainingen zullen van 19.00 uur tot 20.00 uur (als het volgens plan verloopt fysiek) plaatsvinden op onze locatie in Goes.

De training wordt gegeven door:

  • José Smits-Govaert, TP en Verlies & Rouwtherapeut.
  • Anne Schets, Toegepast Psycholoog en ervaringsdeskundige zal bij de derde sessie aanwezig zijn.

Voor het aanmelden of meer informatie kan je contact opnemen met het secretariaat Medische Psychologie via telefoonnummer: 088-125 00 00 of mailen naar: MedischePsychologie.Secretariaat@adrz.nl