Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Welkom bij Adrz

We zijn ons ervan bewust dat deze moeilijke tijd veel van u en ons vraagt. Wij spannen ons tot het uiterste in om u zo gastvrij en veilig mogelijk te ontvangen.

Wij bieden u kwalitatief goede en betrouwbare zorg. Wij kunnen de zorg voor onze patiënten en ons personeel goed inrichten als u daaraan meewerkt. U speelt als bezoeker een belangrijke rol in dit ziekenhuis. Wij vragen in dat kader ook wat van u.

Om een veilige omgeving voor u én onze medewerkers zoveel mogelijk te garanderen, zijn er – naast de coronamaatregelen – onderstaande huisregels opgesteld. Wij vragen u deze huisregels te respecteren en elkaar hierop aan te spreken. Zo garanderen we samen een gastvrije omgeving voor onze patiënten en een aangename werkplek voor onze medewerkers. Wij kunnen u vragen onze huisregels of aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Dat doen we uiteraard pas in situaties die tot onveiligheid voor de patiënt of ons personeel leiden. In het uiterste geval kan het overtreden van de huisregels of de aanwijzingen van ons personeel leiden tot een waarschuwing, ontzegging van de toegang of tot aangifte bij de politie.

Om uw bezoek aan Adrz zo veilig mogelijk te maken, nemen we een aantal maatregelen om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Wat u zelf kunt doen

De belangrijkste maatregelen die u zelf kunt nemen zijn:

  • Schud geen handen.
  • Was de handen regelmatig, kijk hier voor een goede instructie.
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct na gebruik weg en was dan de handen.
  • Kom niet naar uw afspraak of op bezoek als u luchtwegklachten (zoals bij het coronavirus) heeft.