Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Deze folder geeft u informatie over stoppen met roken. Het is goed u te realiseren dat de situatie voor u anders kan zijn dan beschreven.

Makkelijker ademhalen en bewegen

Bij Adrz juichen we stoppen met roken toe. Want stoppen met roken levert u veel gezondheidswinst op. Denk aan makkelijker kunnen ademhalen en bewegen, meer energie hebben en een betere doorbloeding van het lichaam. Hieronder leest u meer over alle voordelen, uitdagingen en mogelijkheden die we in Adrz bieden.

Hulp van uw zorgverleners

Stoppen met roken is niet gemakkelijk. Dat realiseren we ons. Toch is het met de juiste hulpmiddelen wel mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld uw huisarts al om hulp gevraagd? En wist u dat diverse zorgverzekeraars hulpmiddelen vergoeden om te stoppen met roken? Kijk voor uw vergoeding eens op uw polis.Maar let op: een vergoeding is alleen mogelijk in combinatie met begeleiding door een coach uit het Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken (SMR). Bent u door uw huisarts of specialist doorverwezen naar de Rookstoppoli van Adrz? Lees dan hieronder verder over de mogelijkheden in ons ziekenhuis.