Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Mesri voltooide haar studie Geneeskunde in 2012 aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna werkte zij ruim twee jaar in het Alrijne Ziekenhuis te Leiderdorp op de afdeling Interne Geneeskunde en Maag-, Darm-, Leverziekten. In 2016 startte zij haar opleiding tot internist in het Leids Universitair Medisch Centrum. In 2017 besloot zij MDL-arts te worden, waarna zij haar opleiding verder vervolgde in het Leids Universitair Medisch Centrum en voltooide in 2022.

Mw. Mesri beoefent het specialisme Maag-, Darm- Leverziekte in de volle breedte, met speciale interesse op het gebied van motiliteit en bekkenbodempathologie.

Naast het leveren van hoogwaardige MDL-zorg, vind ik het belangrijk dat iedere patiënt zich gehoord en begrepen voelt. Zo kunnen we samen beslissen wat juist voor u de beste behandeling is. 

‘Naast het leveren van hoogwaardige MDL zorg, vind ik het belangrijk dat iedere patiënt zich gehoord en begrepen voelt. Zo kunnen we samen beslissen wat juist voor u de beste behandeling is.’

 

BIG-nummer

59.916.264.501