Op de afdeling Kindergeneeskunde behandelen we kinderen vanaf de geboorte tot het 18e levensjaar. We bieden alle mogelijke medische zorg voor uiteenlopende aandoeningen. Van allergieën tot luchtwegproblemen en van diabetes tot reuma. Onze kinderartsen werken daarom veel samen met artsen uit andere vakgebieden.

Kinder- en Jeugdpolikliniek

Wanneer uw kind naar de kinderarts is verwezen, komen jullie samen langs voor een afspraak op onze Kinder- en Jeugdpolikliniek in Goes of Vlissingen. Jullie hebben dan een afspraak met een van onze kinderartsen. Tijdens de afspraak bekijkt de kinderarts wat er aan de hand is en wat uw kind nodig heeft.

Kinderdagbehandeling en Kinderafdeling

Als uw kind in het ziekenhuis wordt opgenomen, verblijft uw kind op de Kinderdagbehandeling of op de Kinderafdeling. Een opname van één dag, zonder ovenachting, vindt plaats op de Kinderdagbehandeling in Goes of Vlissingen. Voor kinderen die langer worden opgenomen, is er de Kinderafdeling in Goes.

Wachttijd Kindergeneeskunde: Goes 19, Vlissingen 30, Zierikzee 52

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat u de afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt bij de betreffende polikliniek.