Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Een kinderarts houdt zich bezig met alle medische zorg voor kinderen, vanaf de geboorte tot het 18e levensjaar. Kindergeneeskunde is een breed vak, een kinderarts werkt daarom veel samen met medisch specialisten uit andere vakgebieden.

Polikliniek

Wanneer u met uw kind naar de kinderarts wordt verwezen, komt u op de kinder- en jeugdpolikliniek terecht (spreekuur in Goes en Vlissingen). U en uw kind hebben dan een afspraak met een van onze kinderartsen.

Kinderafdeling

Voor kinderen die opgenomen worden, is er een aparte Kinderafdeling in Goes. Dagbehandeling van uw kind vindt zowel in Goes als in Vlissingen plaats. Kinderen worden verzorgd door gespecialiseerde kinderverpleegkundigen. U mag dag en nacht bij uw kind blijven.

Contact

Ons telefoonnummer vindt u bovenaan deze pagina. Ook kunt u per e-mail contact opnemen. Dit kan via doktersassistenten.polikindergeneeskunde@adrz.nl.

Wachttijd Kindergeneeskunde: Goes 56, Vlissingen 77

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat u de afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt bij de betreffende polikliniek.