Nieuw! Luister nu aflevering 4: Zorg voor kanker van onze podcastserie Zorgopname!

Het Laboratorium voor Medische Microbiologie en Immunologie (LMMI) van Adrz heeft een prestigieus internationaal keurmerk voor medische laboratoria verkregen.

De Raad voor Accreditatie, die het certificaat heeft toegekend, stelt dat het laboratorium zorgvuldig omgaat met de toevertrouwde lichaamsmaterialen en een kwaliteitssysteem heeft dat regelmatig wordt getoetst. Hierdoor zijn patiënten en zorgverzekeraars blijvend verzekerd van hoge kwaliteit.

“We zijn ontzettend trots op dit behaalde resultaat”, aldus dr. Bram Diederen, hoofd LMMI. Het laboratorium in Goes is een van de eerste Medische Microbiologische en Immunologische laboratoria die een accreditatie volgens de ISO normering ontvangen. Diederen: “Nu is het zaak het huidige hoge niveau te handhaven en in overeenstemming met de nieuwe visie voor het laboratorium nieuwe technieken en testen snel te herintroduceren op het lab, op eenzelfde hoog niveau. Ik heb daar met de huidige medewerkers en steun voor investeringen door de Raad van Bestuur van Adrz alle vertrouwen in.”