Wil je graag sporten, maar heb je last van een blessure? Of ben je een fanatiek sporter en wil je een blessure juist voorkomen? Adrz Sportkliniek is er om jou als sporter de juiste zorg te bieden.

Zorg voor sporters

Een sporter heeft vaak andere zorg nodig dan iemand die niet sport. Ook vraagt een hardloper andere zorg dan iemand die veel aan fitness doet of tennist. Binnen de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om jou als sporter de juiste zorg te bieden.

Behandelteam

Iedere specialist verbonden aan de Adrz Sportkliniek heeft zich gespecialiseerd in sportmedische zorg. Daarnaast zijn de sportfysiotherapeuten gespecialiseerd in een specifieke sport. Zo ben je als sporter zeker van de best mogelijke zorg. Voor ons is het belangrijk dat jij gezond blijft en je, in het geval van een blessure, weer snel kan sporten.

Team:

  • Orthopedisch chirurgen: Jaap Luttjeboer en Nico Elenbaas
  • Sportartsen: Anne van Vegchel, Marijke Thunnissen en Arnold Brons
  • Sportfysiotherapeuten: Anton Engels, Cees van Iwaarden, Cas in ’t Veld, Christiaan Muller, Erwin Pouwelse, Femke Thiele – van der Linde, Ivo van Loo, Jacob Wijnstra, Jeanine Marijs, Jouri van den Broeke, Mirke Theunisse (in opleiding), Naomie Meijaard, Pieter Lindenbergh, Rosalie de Graaf (in opleiding), Stephanie Boot (in opleiding), Stijn Sprinkhuizen (in opleiding), Valérie De Boeck.