Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Een sportarts is opgeleid om iedereen die aan sport doet medisch te begeleiden. Naast blessures aan spieren, pezen en gewrichten door sportactiviteiten, houdt de sportarts zich bezig met klachten door chronische aandoeningen. Denk aan hart- en vaatziekten, kanker, overgewicht en schildklierproblemen.

Van diagnose tot behandeling

Bent u geblesseerd geraakt, dan is het verstandig een huisarts, fysiotherapeut, orthopeed of sportarts te raadplegen. Bij de sportartsen van Adrz kunt u terecht voor een afspraak, het stellen van een diagnose en het opstarten van een behandeling. Hierbij werkt de sportarts nauw samen met andere specialisten. De (blessure)consulten zijn altijd op verwijzing van een huisarts of medisch specialist.

Zorg voor sporters

Wilt u graag sporten, maar heeft u last van een blessure? Of bent u een fanatiek sporter en wilt u een blessure juist voorkomen? De Adrz Sportkliniek is er om u als sporter de juiste zorg te bieden. Een sporter heeft vaak andere zorg nodig dan iemand die niet sport. Ook vraagt een hardloper andere zorg dan iemand die veel aan fitness doet of tennist. Binnen de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om jou als sporter de juiste zorg te bieden.

Zorgaanbod: preventie, advies en behandeling

De Adrz Sportkliniek heeft als missie de Zeeuwse sporter te voorzien van hoog kwalitatieve en toegankelijke medisch specialistische sportgeneeskunde en sportfysiotherapie.

  • Alle sportmedische zorg bij elkaar
  • Snel betrouwbaar en toegankelijk
  • Multidisciplinaire aanpak