Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Contact

Gevonden voorwerpen / Zaakschade

Bent u iets verloren op of rond het terrein van Adrz? Wij maken alle voorwerpen die worden gevonden openbaar. Zo zijn de items voor de eigenaar weer makkelijk terug te vinden.

Alle gevonden voorwerpen kunt u inzien op iLost. Via deze website kunt u ook te kennen geven dat het voorwerp van u is.

Hoe werkt het?

Staat uw verloren voorwerp in de lijst op iLost? Klik hierop en reageer via de knop ‘Dit voorwerp is van mij’. Vervolgens krijgt u een aantal controlevragen, zodat we zeker weten dat het voorwerp bij de rechtmatige eigenaar terugkomt. U kunt er vervolgens voor kiezen om het voorwerp kosteloos te komen ophalen of tegen kosten thuis te laten bezorgen. Voor vragen kunt u terecht bij onze collega’s van de receptie via het algemene nummer 088 125 00 00.

Als er onverhoopt toch sprake is van zaakschade, vermissing of diefstal van eigendommen, dan kunt u dit melden bij de leidinggevende van de betrokken afdeling. Hij/zij zal uw melding in behandeling nemen. U kunt ook onderstaand schadeformulier invullen.

Indien u van mening bent dat de zaakschade toch door Adrz vergoed moet worden, dan kunt u de zaakschade melden via dit formulier. Indien de schade wordt vergoed door uw eigen verzekering, dan dient u de schade daar te melden. In die gevallen gaat Adrz niet over tot vergoeding.