Een sporter heeft vaak andere zorg nodig dan iemand die niet sport. Ook vraagt een hardloper andere zorg dan iemand die veel aan fitness doet of tennist. Binnen de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden.

Zorgaanbod: preventie, advies en behandeling

Als sporter is een goed advies om sportblessures te voorkomen en de juiste zorg als deze toch optreden, belangrijk om gezond te blijven. De Adrz Sportkliniek speelt hierin een belangrijke rol voor amateur- en topsporters in de regio. In de Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om een snelle en accurate diagnose te kunnen stellen. Zo begint iedere sporter na binnenkomst aan het juiste behandeltraject. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een juiste en snelle diagnose en daarmee de juiste behandeling door de juiste specialist, de weg is naar snel weer kunnen sporten.

Ook als je als sporter wil weten welke sport geschikt is voor je lichaam, kun je terecht in de Adrz Sportkliniek. Aan de hand van een sportscreening voeren de sportarts en sportfysiotherapeut een lichamelijk onderzoek uit.

Behandelteam

Iedere specialist verbonden aan de Adrz Sportkliniek heeft zich gespecialiseerd in sportmedische zorg. Daarnaast zijn de sportfysiotherapeuten gespecialiseerd in een specifieke sport.

  • Orthopedisch chirurgen: Udo Gundlach, Nico Elenbaas en Jaap Luttjeboer
  • Sportartsen: Anne van Vegchel en Arnold Brons
  • Sportfysiotherapeuten: Jouri van den Broeke, Anton Engels, Eric Heijens, Cees van Iwaarden, Charlotte Jansen van Rosendaal, Pieter Lindenbergh, Ivo van Loo , Jeanine Marijs, Naomie Slotboom – Meijaar, Christiaan Muller, Erwin Simpelaar, Stijn Sprinkhuizen, Dennis Stevense, Femke Thiele – van der Linde, Cas in ’t Veld, Jacob Wijnstra, Max Dagevos, Bas Neels, Niels Ritzen, Lisa Snoeren

Bekijk de folder (overzicht sportfysiotherapeuten)