Kan ik de gegevens van mijn kind of iemand die mij gemachtigd heeft inzien na het inloggen met mijn eigen DigiD op Mijn Adrz?

Het is mogelijk dat iemand via DigiD Machtigen u machtigt voor toegang tot zijn/haar dossier op Mijn Adrz. Iemand machtigen voor Mijn Adrz werkt alleen als de persoon 16 jaar of ouder is. De gemachtigde kan precies hetzelfde als de patiënt binnen Mijn Adrz, bijvoorbeeld: een afspraak maken, een vragenlijst invullen, onderzoek uitslagen bekijken of een brief van de specialist lezen. De gemachtigde kan inloggen bij Mijn Adrz met zijn/haar eigen DigiD. Een voorwaarde voor de gemachtigde is wel dat hij of zij zich gelegitimeerd heeft bij Adrz.

Voor kinderen vanaf 0 jaar kunt u een DigiD aanvragen via de website van DigiD. Om voor uw kind in te kunnen loggen op Mijn Adrz, moet het burgerservicenummer (BSN) van uw kind bekend zijn bij Adrz. Hiervoor kunt u contact opnemen met Bureau Patiënten Registratie via telefoonnummer 088 125 51 10 (bereikbaar op werkdagen van 11.00-16.00 uur).