Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Welke zorgverzekeraars hebben een contract afgesloten met Adrz?

Verzekering voor zorg in 2024

Veel mensen wisselen van zorgverzekering aan het einde van het jaar. Ook bij een wisseling bent u dan vaak in 2024 nog verzekerd voor zorg in Adrz. In het overzicht op deze pagina vindt u alle zorgverzekeraars waar Adrz voor 2024 afspraken mee heeft gemaakt, of waar Adrz nog mee in gesprek is.

Vrijwel alle zorgverzekeraars hebben een contract afgesloten met Adrz voor het vergoeden van ontvangen zorg. In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten volledig, op uw eigen risico na. In sommige gevallen dient u de kosten, of een deel daarvan, zelf te betalen. Controleer daarom altijd goed bij uw zorgverzekeraar welke verzekering u heeft en welke zorg wel en niet wordt vergoed.

Heeft u vragen over uw verzekering? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Deze heeft de laatste informatie over uw verzekering.

Op dit moment zijn er 2 zorgverzekeraars die voor hun budgetpolissen geen contract hebben afgesloten met Adrz. Het gaat daarbij om:

  • Selectieve polissen van Zilveren Kruis. Spoedpatiënten en jongeren jonger dan <18 jaar worden gewoon vergoed volgens de reguliere naturapolis.
  • Selectieve inkoop basisverzekering Natura Select van Caresq. Planbare zorg wordt niet vergoed.

Heeft u een van de bovenstaande polissen afgesloten? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor u een afspraak bij ons maakt.