Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Orthopedie is gespecialiseerd in de behandeling van stoornissen aan het bewegingsapparaat. U kunt hierbij denken aan botten, spieren en gewrichten.

De orthopeden van Adrz behandelen aangeboren afwijkingen, groeistoornissen en de gevolgen van ongevallen of ziekten op het skelet. Daarnaast behandelen zij arbeidsgerelateerde aandoeningen en sportblessures zoals slijtage van de gewrichten.

Aandachtsgebieden

  • prothesiologie
  • voet/enkel chirurgie
  • schouderchirurgie
  • kinderorthopedie
  • sportorthopedie
  • arthroscopische chirurgie
  • fast track programma
  • geriatrische trauma unit

Physician assistant

De physician assistant (PA) is de rechterhand van de medisch specialist. De PA voert zelfstandig minder complexe medische handelingen uit onder verantwoordelijkheid van de specialist. Bij de poli Orthopedie werken twee physician assistants: Gisele den Hartog en Nicole Zwemer.

Behandeling van uw knie- en heupprothese

Bij ons is goede zorg leveren belangrijk, maar veel belangrijker nog vinden wij dat u na een behandeling uw kwaliteit van leven terugkrijgt. Om dit inzichtelijk te maken, willen we u vragen om een paar vragenlijsten in te vullen.

Consultkaarten artrose heup en knie

Als u naar uw specialist in Adrz gaat voor onderzoek of behandeling, heeft u (meestal) meerdere mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Welke behandeling of welk onderzoek het beste bij u past, hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld van de risico’s van de ingreep, uw leefstijl, uw beroep, uw wensen. Niemand kent uw situatie beter dan uzelf. Het is daarom belangrijk dat u altijd vragen stelt, ook als u ergens twijfels over heeft. Het is belangrijk om samen met uw arts deze zaken op een rijtje te zetten. Deze consultkaart kan u en uw arts helpen als jullie overleggen over de mogelijkheden voor behandeling.

Wachttijd Orthopedie: Goes 10, Vlissingen 16, Zierikzee 18

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat u de afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt bij de betreffende polikliniek.
Aandoeningen
Toon alle