Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en hier de veelgestelde vragen over het Coronavirus bij Adrz.

Orthopedie is gespecialiseerd in de behandeling van stoornissen aan het bewegingsapparaat. U kunt hierbij denken aan botten, spieren en gewrichten.

De orthopeden van Adrz behandelen aangeboren afwijkingen, groeistoornissen en de gevolgen van ongevallen of ziekten op het skelet. Daarnaast behandelen zij arbeidsgerelateerde aandoeningen en sportblessures zoals slijtage van de gewrichten.

Aandachtsgebieden

Adrz heeft een speciale afdeling om patiënten met een heupfractuur zo goed mogelijk te behandelen. Dit is de ‘geriatrische trauma unit’ (GTU).  Naast deze speciale afdeling richt Orthopedie zich op een aantal belangrijkste aandachtsgebieden:

  • kinderorthopedie
  • voet/enkel chirurgie
  • afwijkingen van de wervelkolom
  • sportorthopedie
  • arthroscopische chirurgie

Physician assistant

De physician assistant (PA) is de rechterhand van de medisch specialist. De PA voert zelfstandig minder complexe medische handelingen uit onder verantwoordelijkheid van de specialist. Bij de poli Orthopedie werken twee physician assistants: Gisele den Hartog en Nicole Zwemer.

Behandeling van uw knie- en heupprothese

Bij ons is goede zorg leveren belangrijk, maar veel belangrijker nog vinden wij dat u na een behandeling uw kwaliteit van leven terugkrijgt. Om dit inzichtelijk te maken, willen we u vragen om een paar vragenlijsten in te vullen.

Wachttijd Orthopedie: Goes 16, Vlissingen 16, Zierikzee 24

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat u de afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt bij de betreffende polikliniek.
Aandoeningen
Toon alle