website
duinen
stelletjeGras
ouderen
vaderKind

Voorzieningen voor bezoekers

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis heeft op de locaties Goes en Vlissingen een aantal voorzieningen waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

 

Internet

Op de locaties Goes en Vlissingen biedt het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis een open draadloos netwerk aan, waar patiënten en bezoekers gebruik van kunnen maken. Het gebruik van een eigen laptop is op eigen risico.

  

Foodshop ADRZ Goes

In Goes vindt u in de centrale hal een koffie- en cadeaushop. Het assortiment varieert van koffie, thee en frisdrank tot gebak, softijs, warme en koude snacks. In de cadeaushop vindt u volop keus in fruit, bloemen, snoep, lectuur, wenskaarten en nog veel meer.

 

Openingstijden Goes (0113-234891):

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 20.00 uur.
  • weekend van 12.00 – 19.00 uur.

 

Mee eten met patiënt Goes

In het ADRZ (locatie Goes) is het mogelijk om, tegen geringe vergoeding, mee te eten met uw naaste die opgenomen is in ons ziekenhuis. Deze lunch of diner kunt u betalen met maaltijdbonnen die te koop zijn in de foodshop in de centrale hal. Een broodmaaltijd kost € 2,50 en een warme maaltijd kost € 7,50. Op het moment dat de maaltijd op de afdeling wordt geserveerd, kunt u de maaltijdbon aan de zorgsupport medewerker geven. In ruil daarvoor ontvangt u dan een heerlijke maaltijd.

De lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 13.00 uur. Wilt u mee lunchen, geeft u dit dan voor 11.00 uur aan onze medewerker zorgsupport op de afdeling.

Het diner wordt geserveerd tussen 17.00 en 18.00 uur. Indien u mee wilt eten, wilt u dit dan voor 14.30 uur doorgeven aan onze zorgsupport medewerker? Eventuele dieetwensen kunt u daarbij ook aangeven.

 

Restaurant Vlissingen

Op de locatie Vlissingen bevindt zich in de centrale hal op de begane grond een lunchroom van de stichting Arduin, genaamd 'De Mosselbank". Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt hier terecht voor een kopje koffie met lekkers, een heerlijke lunch of een kopje soep.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.