Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

U wordt opgenomen op de Acute Opname Afdeling. Ons team vindt het belangrijk dat u op de hoogte bent van wat er met en rond u gebeurt. Als u vragen heeft, kunt u deze stellen aan een van onze verpleegkundigen. Wanneer u suggesties heeft ter verbetering, hoort ons team dat graag. Wij wensen u een goed verblijf op onze afdeling.

Acute Opname Afdeling

De Acute Opname Afdeling (AOA) telt 46 bedden. Op de AOA komen mensen terecht die met spoed moeten worden opgenomen. Ze verblijven er gemiddeld 36 en maximaal 48 uur. De gehele opnameperiode staat in het teken van diagnostiek. Na het stellen van de diagnose en het starten van de behandeling volgt binnen 48 uur ontslag of wordt de patiënt overgeplaatst naar een reguliere verpleegafdeling.

Bereikbaarheid afdeling

De AOA is telefonisch bereikbaar op 088 125 49 25. U kunt bij dit nummer 24 uur per dag terecht voor informatie. Bel bij voorkeur na 11.00 uur, omdat dan de artsen geweest zijn en er meer rust op de afdeling is om u te woord te staan. Ons team bestaat uit een bedrijfskundig manager, teamleiders, AOA-verpleegkundigen, voedingsassistentes, secretaresses en vrijwilligers.

Meer informatie