Abonnementen diabetes

Het laboratorium van Adrz biedt huisartsen ondersteuning bij periodieke oproepen voor bloedafname bij diabetespatiënten. De huisarts kan u bij het laboratorium aanmelden voor begeleiding bij de aanvraag van laboratoriumonderzoek bij diabetes. Dit gaat in de vorm van een diabetesabonnement. U krijgt dan regelmatig van het laboratorium een oproep voor bloedafname. Daarnaast zijn er ook abonnementen voor hart- en vaatziekten en voor schildklierafwijkingen.

ABOlab

Het laboratorium biedt de abonnementservice ABOlab aan ter ondersteuning van zorg bij chronische ziekten als diabetes, hypertensie, hart- en vaatziekten en schildklierafwijkingen. Het laboratorium roept de patiënt schriftelijk elk kwartaal of elk jaar op en de arts ontvangt de laboratoriumresultaten en een jaarlijks overzicht. Er zijn (meertalige) folders beschikbaar. Bloedafname is mogelijk op de laboratoria en op de priklocaties.

Voor vragen over de oproep zijn een rechtstreeks telefoonnummer en e-mailadres beschikbaar: 0118  425 471 en abolab@adrz.nl. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.

Meer informatie

Meer informatie over onze abonnementen vindt u in de volgende folders: